Aloë Vera gel

Gezond met Aloë Vera Gel!

Bestellen

Heel veel mensen weten dat Aloe Vera goed voor je gezondheid is, dat wisten ze al 3000 jaar voor Christus. Het zit overal wel in. Maar niemand weet precies waarom het eigenlijk zo goed voor je is.  Toch zijn er meer dan 2.500 studies naar Aloe Vera gedaan. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat je vitamines 300% tot 400% beter opneemt wanneer je Aloe Vera drinkt, mits je een goed merk hebt!

Kun je je voorstellen dat je benzine tankt en opeens 3 tot 4 keer zo ver kunt rijden 🙂 dat is handig!  Aloe Vera heeft een reinigend effect op de darmen waardoor je dus veel meer profijt hebt van je voedingssupplementen of het eten dat je klaar maakt. Waarom zou je wel elke dag voedingssupplementen slikken of duurdere biologische producten kopen als je ze voor 80% gewoon weer via de ontlasting naar buiten gooit. Dat is toch niet logisch? 

Wat mij veel intelligenter lijkt, nou het wetenschappelijk bewezen is.  Waarom je dan niet eerst de boel eens goed vanbinnen zou schoonmaken en zorgen dat je alles beter opneemt? Dat klinkt toch veel logischer of ben ik nou gek.  Je gaat toch ook geen huis kopen, het van binnen netjes schilderen en er dan vervolgens nooit meer schoonmaken en er wel 30 jaar blijven wonen?  Want dat is wat de meeste mensen doen.  Ze hebben er nooit aan gedacht om eens de boel goed op te ruimen van binnen zodat alles weer veel beter gaat werken. En dat zie je aan de buitenkant en dat voel je elke dag!! We noemen dat Aloë Glow.

Ook voor je schoonheid kan Aloë Vera veel doen voor je. Aloë Vera bevat een stof die heet Ligine en dat werkt als een kurkentrekker, het neemt alles mee de huid in. Dus Aloë Vera werkt dus als een perfect transportmiddel.  Zowel in je darmen om voeding mee naar binnen te nemen en op de huid om alles wat goed is in Aloë Vera mee naar binnen te nemen.  Door de huid van binnen en van buiten te helpen.  Slim plantje die Aloë Vera!

Aloë Vera bevat van zichzelf al 20 aminozuren, 18 mineralen en 12 vitamines.  Dus als je dan ook nog eens gezond eet en goede voedingssupplementen neemt dan krijgt jouw lijf tenminste wat het nodig heeft om gezond en mooi te blijven.
Niet iedereen denkt grondig na over waar hij/zij mee bezig is, misschien een tekort aan Omega 3 vetzuren tijdens de zwangerschap.  Wist je dat kinderen 15% slimmer worden als er voldoende Omega 3 vetzuren aanwezig zijn in het lichaam van de moeder voor en tijdens de zwangerschap.

Nou voor diegene die zoiets hebben van ja eigenlijk heb je wel een punt, laat ik maar eens mijn licht gaan opsteken of ik wil wel eens wat gaan proberen, neem contact met me op en we bespreken samen wat Aloë vera voor jouw lichaam kan betekenen 😉

 Bestel nu –> Bestellen